Vår modell

Kvalitet, trygghet och kundnöjdhet!

Badrumsrenovering

Julio Garcia kakel jobbar enligt Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BKR) och är Auktoriserad av PlattsättningsEntreprenörers Riksförening (PER). Det innebär att du som kund kan vara trygg i att veta att ni får ett kvalitetsdokument på arbetet.

Dokumentet innebär att du som kund får garanti på att ert badrum är byggt på ett korrekt och fackmässigt sätt. Övriga behörigheter såsom Elinstallatörer och VVS installation sker enbart av auktoriserat personal. Alla företag som innehar Byggkeramikrådets behörighetsbevis använder sig uteslutande av material lämpliga för våtrum och följer alltid de regler och rekommendationer som finns för applicering av tätskikt.

En vanlig badrumsrenovering tar mellan två till tre veckor, medans en mer avancerad renovering kan ta upp till fem-sex veckor.

Köksmontering och kliniker i andra ytrymmen.

Kakla väggar i kök och andra ytor såsom köksö.

Klinker kan användas i hela huset om man så önskar då det är tåligt, slits inte ned och det är lätt att hålla rent. Vanligast är att man har kliniker i hall, kök, tvättstuga, uterum och utomhus. Det finns kliniker anpassat för utomhus miljö.

Poolrenovering

JGK hjälper dig att planera och kakla din pool utifrån dina behov och önskemål. Vi utför också service och reparationer på befintliga pooler. Hör gärna av dig om du behöver råd angående din pool både vad det gäller underhåll eller om du funderar på att bygga en ny. Kontakta oss redan idag för att prata om dina idéer!

Konstnärliga byggen i mosaik

Under åren har Julio Garcia kakel utfört en hel del specialbeställningar från kunder. Ett utblock är blandannat, soffa helt i mosaik, fotbad för Särö spa, specialgjorda handfat, grantitrappa, utomhus fontän mfl.